Saját márkás, kézműves csokoládé

Saját márkás, kézműves csokoládé

Kézműves, saját márkás bonbonjainkat Földes Csilla (csillichocobons.hu) készíti, aki nemzetközi versenyeken, többek között az  Academy of Chocolate világversenyén is számos rangos kitüntetést, dobogós helyezést kapott saját termékeivel.


Jelenleg kétféle prémium minőségű csokoládét kínálunk prémium minőségű borainkhoz. Az egyik egy étcsokoládé kapszulába zéta szőlőből készült tarcali borral főzött tejcsokoládés krémmel töltött bonbon, benne egy borzselé réteggel; míg a másik egy étcsokoládé kapszulába aszaltszilva ágyon érlelt pálinkás fehércsokoládé krémmel töltött bonbon. Minden darab bonbon Csilla kézműves műhelyében készül: saját maga főzi a krémeket, önti a csokoládé kapszulákat, egyenként festi meg a bonbonokat, mérhetetlen odafigyeléssel, profizmussal, a csokoládé és a bonbonkészítés iránti szenvedéllyel, szeretettel.